beats by dre cheap

Chad Michael Murray---Lucas Scott

Rođen u Buffallu, New York, Chad je rano našao spremnu publiku. Kad je imao četiri ili pet godina, glumio je i izmišljao pjesme za svoju mnogobrojnu obitelj. Chad ima tri brata, polubrata i sestru. S petnaest godina ozljeda u školskom nogometu dovela ga je u bolnicu gdje mu je medicinska sestra savjetovala da postane maneken.
Dvije godine kasnije, Chad je dobio stipendiju od manekenske agencije u Buffallu da pohađa manekenstvo u Orlandu. Tamo se njegova sudbina ispunila kad ga je jedan agent iz Los Angelesa primjetio i omogućio sedamnaestogodišnjaku da ispuni svoj san o glumi nakon mature u srednoj školi.
U 1999, mladi glumac krenuo je u Hollywood gdje se predstavio noseći revije i pozirajući za Sketchers, Tommy Hilfiger, i Gucci dok je tražio stanku. Uskoro nakon što je došao, Chad se pojavio u nekoliko gostujućih televizijskih uloga uključujući jednu epizodu "Diagnosis Murder" (1993). Onda je primio poziv kojem se nadao. The WB's "Gilmore Girls" (2000) tražila je glumce za ulogu Tristana Dugreya. Tražili su nekog tko je bio karizmatičan i koga će ljudi zavoljeti, i nekog tko je imao sigurnu "IT" quality. Chad je bio sve to plus je imao savšene psihičke karakteristike koje su scenaristi imali na pameti. Teenager je dobio ulogu i otad je ulogu glumio na svoj način.
ivi se talentima glumaca Edwarda Nortona, Leonarda DiCapria, Ala Pacina i Roberta De Nira i koristi njihov utjecaj u svom poslu. Uvijek je vjerovao u zdrav život, on je pravi sportaš. Igrao svoj najdraži sport, nogomet, u srednjoj školi i ostaje u formi vježbajući u teretani, in-line skejtanjem, igranjem nogometa, odbojke i košarke kao i football pick-up igara. On ima i ulogu uzora mladima protiv droge i aktivan je u humanitarnom radu za djecu i mlade u slobodno vrijeme. Prije nego je oženio Sophiu Bush 16.4.2005., Chad je živio u kući s mopsom imena Gus i jedinstvenom mačkom imena Jack, koji su mu pomogli da mu manje nedistaje njegova brojna obitelj.
Zanimljivosti
Njegov najdraži dar od djevojke je ogrlica koju uvijek nosi na slikama.

tijekom njegove ranije manekenske karijere imao je operaciju nosa! Pao je u fast food restoranu, slomio nos i morao ga operirati . Ako pažljivo pogledate, vidjet ćete razliku između njegova nosa sada i nekad, jer ga je morao "popraviti" ali više nije mogao biti kao nekad.

Zbog ozljede iz nogometa, morao je "maknuti" malo crijevo pa ne može dobiti na težini.
Njegov otac radi kao kontrlor leta.

Njegova majka je napustila obitelj kad je imao samo 10 godina. To mu je pomoglo da se uživi u lik Lucasa Scotta u seriji One Tree Hill.

 Ima 4 brata (Rex, Nick, Brandon, i polubrat Tyler) i sestru (Shannon).

Njegova najdraža nogometna ekipa je the Buffalo Bills

Njegov prvi posao bio je kad je s 10 godina dostavljao novine, a s 14 je počeo raditi kao vratar u lokalnoj prodavaonici krafni.

Njegova najdraža knjiga je "Catcher in the Rye".

Rankiran kao #22 u TV Guide's list of "TV's 25 Greatest Teen Idols" (23.1.2005.).

Kada ne bi bio glumac, volio bi biti pedijatar.

One Tree Hill
http://onetreehillforever.blogger.ba
02/09/2007 14:48