beats by dre cheap

OTH- Sazetak za ovu sedmicu

Radnim danom na  HTV-u 2

21. juni

Večer prije Nathanova i Haleyina vjenčanja, Brooke se posvađa s Haley oko vjenčanice. Lucas i Karen se vraćaju u Tree Hill. Peyton dolazi do nevjerojatnog otkrića.

22. juni

Nathan je zabrinut za Heleynu sigurnost. Peytonino i Brookeino prijateljstvo stavljeno je na kušnju tik prije vjenčanja. Deb kaže Danu istinu o požaru. Karen shvati da treba Keitha više nego ikada.

23. juni

U prvoj epizodi četvrte sezone pogledajte: Otkriva se što se točno dogodilo u automobilskoj nesreći u kojoj su sudjelovali Cooper i Rachel. Brooke prizna Lucasu što osjeća prema njemu. Peyton dolazi do nevjerojatna otkrića. Dana progoni osjećaj da netko zna da je ubio svoga brata te zbog toga napadne Deb.

24. juni

Iako su životi Nathana, Rachel i Coopera i dalje pod utjecajem prometne nesreće, Brooke pokušava proslaviti svoj osamnaesti rođendan, ali u tome je sprečavaju njezini problemi s Peyton. Lucas i Karen pomire se s činjenicom da je ona trudna. Hayle postaje svjesna Debine ovisničke prošlosti.

25. juni
Lucas i Brooke koji su prekinuli moraju se suočiti jedno s drugime. Rachel pokušava zavesti Nathana. Peyton se poveže sa svojim polubratom. Rachel otkrije da zna tko je trudan. Skills počinje trenirati Ravense.

One Tree Hill
http://onetreehillforever.blogger.ba
21/07/2008 21:29