beats by dre cheap

OTH- Sazetak za ovu sedmicu

Radnim danom na  HTV-u 2


28. juli

Šire se glasine da je Brooke trudna. Nathan kupi motor iako Haley nije naklonjena toj ideji. Lucas se posvađa s Derekom kojem se sviđa Peyton, a Deb prevari Karen. Rachel pozira za časopis Maxim.

29. juli

Haley osjeća da joj Nathan izmiče nakon što on dobije stipendiju za Duke. Rachel pokušava preko interneta spojiti Brooke sa starijim muškarcem. Deb se pokuša suočiti sa svojom ovisnošću o tabletama nakon što je to Nathan zamoli.

30. juli
Nathan zamoli Dana za novčanu pomoć. Iako ima problema sa srcem, Lucas se ponovno pridruži Ravensima. Peyton se osjeća tužnom i usamljenom, ali dobije iznenadnu utjehu. Brooke nađe novog dečka, ali on se pokaže drukčijim nego što se isprva činio.

31. juli

Brooke ima problema s modnom revijom i novim dečkom. Rachel se pojavi na naslovnici časopisa Maxim, a to uzbrka njezinu srednju školu. Lucas mora odabrati između Nathana i svoje ljubavi prema košarci. Haley počinje raditi kao dadilja. Derek prisili Peyton da se suoči sa svojim najvećim strahom.

1. august

Derek uvjeri Peyton da pokuša s Lucasom, ali istodobno Brooke predloži Lucasu da ponovno budu zajedno. Nathan zatraži pomoć od Dana. Kad Rachel dobije negativnu ocjenu, odluči se obratiti Haley za pomoć s učenjem. Nathan je imenovan najboljim igračem Ravensa.

One Tree Hill
http://onetreehillforever.blogger.ba
31/07/2008 19:24